Nu upprepar vi 2014-års succé då vi genomförde Sveriges mest omfattande elfordonsturné – GreenCharge Roadshow. Under årets Roadshow besöker vi våra medlemmar på 20 platser, se turnéschema nedan.

GreenCharge Roadshow 2016 startar i Växjö 7 september och avslutar preliminärt i Olofström 17 oktober. 7 september i Växjö blir det kick-off i med Seminarium, Utställning och Afterwork.

INBJUDAN VÄXJÖ MED PROGRAM.

Syftet med Roadshowen är att besöka samtliga medlemskommuner och visa upp marknadens utbud av elfordon, biogasfordon, elcyklar, laddstolpar mm. samt öka kunskapen för att stimulera en snabbare introduktion och investeringar i fossilfria fordon och grön infrastruktur. Fokus ligger således inte enbart i år på elfordon- och laddinfrastruktur utan på en helhet hur vi ställer om till fossilfria fordon och transporter.

Varmt välkommen att besöka oss på turnén någonstans nära dig.

Turnéschema:

Datum Ort Datum Ort
7 september Växjö 3 oktober Ljungby
13 september Alvesta (mindre utställning under företagsevent på Alvesta GK) 4 oktober Värnamo
16 september Emmaboda 5 oktober Gnosjö
20 september Sölvesborg 6 oktober Gislaved
21 september Karlshamn 8 oktober Nybro
22 september Karlskrona 10 oktober Uppvidinge/Åseda (Enbart intern workshop)
23 september Ronneby 11 oktober Vaggeryd
27 september Lessebo 12 oktober Mullsjö (fm)
29 september Markaryd 12 oktober Habo (em)
1 oktober Ullared (sker i anslutning till event som arrangeras av Länsstyrelsen Halland och Region Halland) 17 oktober Olofström

Avslutning på roadshowen

Observera att vissa datum är preliminära vilket innebär att de kan komma att ändras. Vi återkommer med specifik information om respektive besök under roadshowen.